Bezoekers.....
 
 Home
 Afkortingen
 Bakup
 Binnentassen
 Black ScotchLite
 Download
 Extenda fenda
 Freebird aanhanger
 Gallery
 GPS Streetpilot 2820
 GPS Zumo 590LM
 History
 Intercom
 Knipperlichten
 Oliekoeler rooster
 Onderhoud
 Pinlock
 POI
 Reclame
 Seat Jack
 Secdem
 Slot vervangen
 Specificaties
 Splash Guard
 Spyball Alarm
 Tourmaster 350
 VRO 1
 Xenon
 Gastenboek


Baehr Ultima R1150 RT
Het topmodel van Baehr. Deze intercom laat eigenlijk geen wensen meer onvervuld: in stereo naar radio of walkman luisteren, een perfecte intercomwerking, drie stereo universele aansluitingangen voor bijvoorbeeld een GSM, een zendinstallatie, een navigatiesysteem, een dicteerapparaat e.d. waarbij het uitgaande signaal van het aangesloten apparaat regelbaar is.

Het volume is nu niet per persoon, maar zelfs per oor te regelen. Om een "babylonise spraakverwarring te voorkomen zijn de drie universele ingangen regelbaar en hebben ze prioriteitskeuze. Tenslotte is het niveau van de automatische volumeregeling instelbaar voor beide helmen.

De eigenaar van het systeem kan zelf de instellingen veranderen. Als na een paar testritten de instellingen eenmaal vastliggen, hoeft er niets meer veranderd te worden en kan men blijvend genieten van een systeem dat tot boven de 200 km/uur perfect functioneert. Tijdens het rijden wordt het volume automatisch verhoogd of verlaagd, afhankelijk van de snelheid, die door het systeem gemeten wordt, door te bepalen hoeveel rijwind er in de microfoontjes wordt opgevangen.

Het systeem schakelt onmiddellijk in als er gesproken wordt en een paar seconden nadat het laatste woord is gezegd, schakelt hij uit. Ook hier zorgt een intelligente radio-ingang er voor dat het luisteren naar een radio of walkman mogelijk is waarbij het geluid van de radio of walkman tijdens gesprekken naar de achtergrond wordt geschakeld.

Als alleen de bestuurder op de motor rijdt en deze zingt mee, dan zal de radio of walkman door dit zingen niet op de achtergrond schakelen. Als de passagier ook wordt aangesloten, dan schakelt de muziek wel op de achtergrond als er wordt gesproken of meegezongen

Bij deze intercom wordt een aansluitkabel geleverd om de originele BMW R1150RT radio aan te sluiten. Deze kabel wordt gestoken in de vrije uitgangen van de stekker van de BMW radio en is daardoor eenvoudig aan te sluiten.

De originele BMW radio wordt dan volledig geintegreerd met het systeem. Met de fader kunt u zelf regelen of de muziek uit de buitenluidsprekers moet komen tijdens de Picknick of in de helm tijdens het rijden. De ontstoring is al in het intercomkastje zelf ingebouwd

Kortom dit is HET intercomsysteem voor je motor. Niet het goedkoopst maar zeker wel het beste.