Bezoekers.....
 
 Home
 Afkortingen
 Bakup
 Binnentassen
 Black ScotchLite
 Download
 Extenda fenda
 Freebird aanhanger
 Gallery
 GPS Streetpilot 2820
 GPS Zumo 590LM
 History
 Intercom
 Knipperlichten
 Knipperlichten LED
 Middenbok hulp
 Motorhoes
 Oliekoeler rooster
 Onderhoud
 Pinlock
 POI
 Reclame
 Seat Jack
 Secdem
 Slot vervangen
 Specificaties
 Splash Guard
 Spyball Alarm
 Tourmaster 350
 VRO 1
 Xenon
 Zijstandaard hulp
 Gastenboek
Pinlock
Nooit meer een beslagen vizier. Dé oplossing voor het beslaan van je vizier: de Pinlock fog-free lens. Recentelijk hebben verschillende Europese overheden Pinlock aangeschaft voor de helmen van hun politiemotorrijders, oproer- en arrestatieteams, zodat ook zij met een helder vizier veiliger te werk kunnen gaan.

De werking van Pinlock. De Pinlock fog-free lens zorgt er op twee manieren voor dat het vizier niet beslaat. Ten eerste is de Pinlock lens gemaakt van een poreus plasticsoort dat gemakkelijk vocht absorbeert en weer afstaat aan de lucht; een hydrofiel plastic. Het plastic absorbeert op deze manier het vocht dat niet uit de helm weg kan wanneer deze gesloten is.

Bij plaatsing van de lens zorgt een silicone rand voor een luchtdichte kamer tussen het binnen- en buitenvizier. De luchtdichte kamer, dubbelglas, vormt een isolerende laag tussen de warme binnenkant en de koude buitenkant van het vizier wat de tweede manier is waarop condens op het vizier voorkomen wordt.

De lens wordt door middel van twee excentrische pinnen bevestigd aan de binnenkant van een normaal vizier van een helm. Hierdoor is de Pinlock simpel uitneembaar voor onderhoud en ook verwisselbaar voor een andere kleur (bv licht getint, donker getint, geel of oranje).

Voor de BMW systeem 5 helm is een Pinlock vizier verkrijgbaar. Het kost een paar centen maar het werkt echt. Geen geknoei meer met middeltjes die je iedere week moet inwrijven. Deze investering betaald zich snel terug.