Bezoekers.....
 
 Home
 Afkortingen
 Bakup
 Binnentassen
 Black ScotchLite
 Download
 Extenda fenda
 Freebird aanhanger
 Gallery
 GPS Streetpilot 2820
 GPS Zumo 590LM
 History
 Intercom
 Knipperlichten
 Knipperlichten LED
 Middenbok hulp
 Motorhoes
 Oliekoeler rooster
 Onderhoud
 Pinlock
 POI
 Reclame
 Seat Jack
 Secdem
 Slot vervangen
 Specificaties
 Splash Guard
 Spyball Alarm
 Tourmaster 350
 VRO 1
 Xenon
 Zijstandaard hulp
 GastenboekSecdem
Het originele scherm van BMW is niet zo hoog en breed. Net genoeg om de wind van je borst af te houden en net genoeg om flinke turbulentie rondom de helm te veroorzaken. Daarom ben ik op zoek gegaan naar een hoger scherm. Ik ben ongeveer 1.80 mtr dus ik zocht 5 cm hoger en minimaal 2cm breder. De Secdem komt in 2 maten. Het normale Secdem scherm is 38cm de hoge is 50cm. Het grote originele BMW scherm is 44cm. Het Secdem scherm is 6.3mm dik. Dat is 1.6mm dikker dan het BMW scherm. Via marktplaats kon ik het grootste Secdem op de kop tikken. En deze is best wel groot... Reed ik eerst met het originele scherm in de hoogste stand, rijd ik nu met het scherm in de laagste stand. Als ik het scherm helemaal omhoog zet dan voelt het alsof ik op een C1 rijd...
klik hier voor grotere image

Eerste indruk:
Het monteren gaat vlekkeloos. De gaten zijn precies pas. Ik denk dat een klein beetje groter zelfs geen kwaad kan. Het scherm is groot maar wel stevig. Hij is dikker dan het origineel. Het scherm heeft 1 nadeel. Door het flipje wordt het beeld door het scherm wat vertekend. Maar je moet ook niet door je scherm kijken maar erover heen. Het scherm heeft ook een voordeel. Het heeft een flipje.

Bij het zien van het scherm kreeg ik weer helemaal het gevoel van mijn oude K75RT terug ;-)


Originele scherm in de lage stand

Originele scherm in de hoge stand

Rij indruk:
Het flipje doet goed zijn werk. Het is een stuk stiller rond de helm. Omdat het een enorm groot scherm is, is voor mij de laagste stand ruim voldoende. Als ik nog eens tegen hetzelfde scherm maar dan iets kleiner aanloop dan zal ik eens kijken of die persoon wil ruilen. Want het is wel een super scherm dat ze werk goed doet.


Secdem scherm in de lage stand

Secdem scherm in de hoge stand