Bezoekers.....
 
 Home
 Afkortingen
 Bakup
 Binnentassen
 Black ScotchLite
 Download
 Extenda fenda
 Freebird aanhanger
 Gallery
 GPS Streetpilot 2820
 GPS Zumo 590LM
 History
 Intercom
 Knipperlichten
 Knipperlichten LED
 Middenbok hulp
 Motorhoes
 Oliekoeler rooster
 Onderhoud
 Pinlock
 POI
 Reclame
 Seat Jack
 Secdem
 Slot vervangen
 Specificaties
 Splash Guard
 Spyball Alarm
 Tourmaster 350
 VRO 1
 Xenon
 Zijstandaard hulp
 Gastenboek

VRO 1
De VRO 1 van de KNMV is de basis voor nog meer rijplezier. Door jarenlange ervaring, evalueren en door telkens de actuele ontwikkeling op motorgebied te verwerken is de VRO 1 niet meer weg te denken uit motorrijdend Nederland.

Deze opleiding wordt geroemd door zowel beginnende als ervaren motorrijders. Ook met vele jaren rijervaring ontdek je tijdens de VRO 1 dat een vervolgopleiding op je rijlessenheel nuttig is. Leerzaam en leuk om te doen! In een groep van maximaal acht personen krijg je een vol programma voor je kiezen, want de hele dag zal de VRO-docent je tips en trucs aan de hand doen. Je leert onder meer de volgende dingen: Reageren bij obstakels, beter remmen, plotseling uitwijken en rijden op een vervuild wegdek. Al deze handelingen gebeuren op een opgesloten circuit. Om te zorgen dat je na deze dag alles voor je zelf nog een keer op een rijtje kunt zetten, krijg je aan het eind van de dag een uitgebreid naslagwerk mee. Mentale training vormt ook een belangrijk onderdeel van de VRO 1, omdat je daarmee je overlevingskansen in noodsituaties aanmerkelijk kunt verhogen. Niet alleen wordt de reactietijd verkort, ook het vermogen om snel te beslissen wordt bevorderd.

Ik heb veel opgestoken op de training en ben blij dat ik het heb gedaan. Maar ik vind wel dat een motorrijder met 5 jaar ervaring VRO 1 zou kunnen overslaan. Voor motorrijders met minder dan 5 jaar rijervaring of minder dan 5000km per jaar zou het verplicht moeten zijn. Ik rij al 18 jaar voornamelijk BMW motoren met 40000 km's per jaar.